- voor het hele gezin -

 

 

 


Cursus Homeopathie en Bevallen

De cursus wordt gegeven in mijn praktijk aan huis. Maximaal 5 doula's per cursus.
Een cursus wordt ingepland in overleg met de cursisten.

Activiteitenagenda

Er zijn momenteel geen berichten.Wat zeggen jullie collega's?

"Ik heb genoten van de drie ochtenden waarop jij ons, na een inleiding in de Klassieke Homeopathie, wegwijs hebt gemaakt in alle homeopathische middelen die vrouwen kunnen helpen tijdens hun bevalling! Ik heb er veel van geleerd en ga het ook zeker in praktijk brengen. Ook de sfeer met elkaar in je mooie praktijkruimte was heerlijk om te ervaren, dankjewel!"

"Met Wil de wondere wereld van de homeopathie rondom zwangerschap en geboorte,verkennen, is een feestje. Wil liet alle ruimte voor vragen en inbrengen van casussen, maar leidde ons in drie bijeenkomsten ook door een groot aantal homeopathische middelen die kunnen worden ingezet tijdens de zwangerschap en de geboorte. Ik voel me nu voldoende geïnformeerd om deze op een verantwoorde en veilige manier in te zetten als de situatie daarom vraagt.
Dank je wel Wil!"

"Ik was meteen enthousiast toen ik over deze cursus hoorde. Het waren interessante ochtenden. Ook door alle ervaringsverhalen en de middelen daarbij uitzoeken. Het is een heel mooi extra stukje wat we kunnen gebruiken in ons werk. De achterliggende gedachte is zo anders dan al het medische gebeuren. Een korreltje waar je veel baat bij kunt hebben weet ik nu uit ervaring.
Wil gaf ons goed inzicht in de middelen die we mogen gebruiken tijdens de baring, maar leerde ons ook goed onze grenzen te bewaken.
Mijn doulatas is nu verrijkt met een homeopatisch kitje. 

In samenspraak met de zwangere zal ik deze zeker gaan gebruiken als het nodig is"

"Altijd al heb ik interesse gehad in natuurgeneeskunde als middel om te ondersteunen. De cursus ‘Homeopathie tijdens de bevalling’ was me dus op het lijf geschreven! En, het heeft me inderdaad veel opgeleverd. Wil heeft ons eerst een korte introductie van de Klassieke Homeopathie gegeven. Hierna hebben we een 20-tal homeopatische middelen behandeld en vooral, wanneer we welk middel toe kunnen passen. Wil werkt praktijkgericht en geeft elke keer een flink wat huiswerk mee. Ik voel me nu vertrouwd genoeg met deze middelen om waar nodig te gebruiken tijdens de bevalling. Homeopathie is een zachte manier van ondersteuning, zonder bijwerkingen. Ik vind het een prachtige aanvulling in mijn werk als doula. Wil, dank je wel!"


Via onderstaand formulier kun je je aanmelden

 

     


E-mailen
Bellen
Map
Info