WillTakeCare
Klassieke Homeopathie & Doulapraktijk

 

Cursus Homeopathie en Bevallen

  Op aanvraag! Stuur een mail naar info@wilmeijerkal.com  • De cursus bestaat uit 2 dagen
  • De eerstkomende cursus is nog niet ingepland
  • 6 accreditatiepunten voor NBVD leden
  • 10% korting voor NBvD leden

        

Wat zeggen jullie collega's?

"Ik heb genoten van de drie ochtenden waarop jij ons, na een inleiding in de Klassieke Homeopathie, wegwijs hebt gemaakt in alle homeopathische middelen die vrouwen kunnen helpen tijdens hun bevalling! Ik heb er veel van geleerd en ga het ook zeker in praktijk brengen. Ook de sfeer met elkaar in je mooie praktijkruimte was heerlijk om te ervaren, dankjewel!"


"Met Wil de wondere wereld van de homeopathie rondom zwangerschap en geboorte,verkennen, is een feestje. Wil liet alle ruimte voor vragen en inbrengen van casussen, maar leidde ons in drie bijeenkomsten ook door een groot aantal homeopathische middelen die kunnen worden ingezet tijdens de zwangerschap en de geboorte. Ik voel me nu voldoende geïnformeerd om deze op een verantwoorde en veilige manier in te zetten als de situatie daarom vraagt.
Dank je wel Wil!"


"Ik was meteen enthousiast toen ik over deze cursus hoorde. Het waren interessante ochtenden. Ook door alle ervaringsverhalen en de middelen daarbij uitzoeken. Het is een heel mooi extra stukje wat we kunnen gebruiken in ons werk. De achterliggende gedachte is zo anders dan al het medische gebeuren. Een korreltje waar je veel baat bij kunt hebben weet ik nu uit ervaring.
Wil gaf ons goed inzicht in de middelen die we mogen gebruiken tijdens de baring, maar leerde ons ook goed onze grenzen te bewaken.
Mijn doulatas is nu verrijkt met een homeopatisch kitje.

In samenspraak met de zwangere zal ik deze zeker gaan gebruiken als het nodig is"


"Altijd al heb ik interesse gehad in natuurgeneeskunde als middel om te ondersteunen of te genezen. De cursus ‘Homeopathie tijdens de bevalling’ was me dus op het lijf geschreven! En, het heeft me inderdaad veel opgeleverd. Wil heeft ons eerst een korte introductie van de Klassieke Homeopathie gegeven. Hierna hebben we een 20-tal homeopatische middelen behandeld en vooral, wanneer we welk middel toe kunnen passen. Wil werkt praktijkgericht en geeft elke keer een flink wat huiswerk mee. Ik voel me nu vertrouwd genoeg met deze middelen om waar nodig te gebruiken tijdens de bevalling. Homeopathie is een zachte manier van ondersteuning, zonder bijwerkingen. Ik vind het een prachtige aanvulling in mijn werk als doula. Wil, dank je wel!"
Agenda


CURSUS KLASSIEKE HOMEOPATHIE en BEVALLEN

Start:07-03-2018
10:00
Einde:11-04-2018
16:30

CURSUSDATA OP AANVRAAG

EEN CURSUS SPECIAAL VOOR DOULA'S!
NB. * Cursus wordt geaccrediteerd door NBvD
* 10% korting voor NBvD ledenDat een goed gekozen klassiek homeopatisch middel tijdens een bevalling goed werk kan doen weet ik uit ervaring als homeopaat. Sinds kort weet ik het ook vanuit de ervaring als doula.

Vanuit mijn praktijk bied ik een cursus aan. Deze is speciaal bedoeld voor doula's, zwangerschaps- en bevallingscoaches.

Met name concentreren we ons tijdens de cursus op de barende vrouw, waarbij de bevalling niet helemaal naar wens verloopt. Homeopatische interventie tijdens de zwangerschap laten we liever over aan de ervaren homeopaat.

Belangrijk is het om te beseffen, dat niet iedere vrouw een middel nodig heeft. Gelukkig verlopen bevallingen over het algemeen zeer natuurlijk en is "ingrijpen" niet nodig. De intensieve en liefdevolle begeleiding door de doula draagt daar zeker aan bij. Het inzetten van een middel moet dus een weloverwogen keuze zijn. Geen inzetten om het inzetten!

DETAILS:
- twee bijeenkomsten van 6½ uur (10:00 - 16:30)
- data bijeenkomsten: op aanvraag groepsgrootte: maximaal 6 doula's
- locatie: Praktijk Klassieke Homeopathie Bennebroek (voldoende gratis parkeergelegenheid)
- kosten: € 187,50 (incl. cursusboek,koffie/thee/versnapering)

- verdere details volgen na aanmelding.

HEB JE BELANGSTELLING DAN KUN DIT ALVAST AANGEVEN VIA HET CONTACTFORMULIER ONDERAAN DEZE PAGINA

Hartelijke groeten van Wil Meijer-Kal


  Opzet cursus Homeopathie en bevallen.pdf


Terug naar overzicht


Via onderstaand formulier kun je je aanmelden