- voor het hele gezin -


Ervaringen met Klassiek Homeopaat Wil Meijer-Kal


Barbra                 

Wil is een warme en prettige vrouw. Ze begeleidt ons dochtertje bij de inentingen. Wil toont begrip, respect en geeft advies zonder haar mening op te dringen. Ik wil nu graag een afspraak met haar maken voor verdere begeleiding voor ons dochtertje en een eerste consult voor onze zoon van 3,5. 

Kim  

Ze neemt de tijd voor je en geeft advies.Zeer positieve ervaringen met Will Take care.

Wil heeft mijn zoontje begeleid bij het ontstoren van de inentingen die hij (helaas!) gehad heeft, en met super goede resultaten. Ook kan ik bij haar terecht wanneer ik vragen heb op gebied van gedrag van mijn zoontje en kan zij vanuit de homeopathie ondersteuning bieden wanneer mijn zoontje ziek is.
Wil is een lieve en begripvolle vrouw. Ze neemt de tijd voor je en geeft advies. Ze is erg goed bereikbaar via email en telefonisch. Voor de toekomst ga ik voor mijzelf en mijn partner ook een consult aanvragen.

Lucenda

Subtiel en tactvol brengt ze jou ook tot inzicht

Mijn zoon en ik zijn/worden heel goed begeleid. De tijd en rust die er is, maakt al een heel verschil. Subtiel en tactvol brengt ze jou ook tot inzicht. Ook fijn dat tussentijds per e-mail of telefoon afgestemd kan worden. En de resultaten spreken voor zich…

Zelf heb ik goede ervaringen met een andere doula, maar met haar werkwijze en persoonlijkheid zie ik in Wil een doula, die je kunt aanbevelen.

Martine  

 Ik heb hele goede ervaringen met Wil op het gebied van de klassieke homeopathie. Zij heeft veel tijd genomen om naar onze vragen te luisteren en heeft heel goed geadviseerd over een aantal fysieke klachten voor mij en mijn dochtertjes. Daarnaast heb ik informatie en een alternatief gekregen voor het Rijksvaccinatie Programma. En ze is een heel fijn persoon.

José                   

Ik kom al jaren bij Wil

Ik vind haar zeer deskundig. En wat ik ook belangrijk vind is dat ik kan merken dat ze passie heeft voor haar vak, zowel als homeopaat en als doula. En die passie straalt door in alles wat ze doet.
Ze luistert met warme aandacht en neemt echt de tijd voor je. Ik voel me daardoor heel erg gezien en gehoord.

Mocht je nog op zoek zijn naar een homeopaat, dan kan ik je Wil van harte aanbevelen!

Marion  

Betrokkenheid en kennis

Ik ken Wil al jaren en kom ook al jaren in haar praktijk. Ze heeft me al heel vaak heel goed geholpen. Ik reageer niet goed op reguliere medicijnen en altijd sleept Wil me met haar betrokkenheid en kennis door slechte tijden heen. Ik zou me geen raad weten zonder haar en ben heel blij dat ik haar ken

Cindy

Wil neemt de tijd en luistert goed

 Voor onze dochter en zoon zijn wij bij Wil geweest voor het ontstoren van de vaccinaties. Wil neemt de tijd en luistert goed naar jouw verhaal. Ook merk je dat Wil dit al jaren doet en ontzettend veel ervaring heeft.En onze zoon heeft een paar maanden geleden zijn inenting gehad en ik dacht: ” ach, hij is al zo groot ontstoren hoeft niet meer ”
Maandag hebben wij een afspraak bij Wil, ik denk toch echt dat het wel nodig is…..

Advait

Heb altijd goede ervaringen

Ik ken Wil al heel lang. Heb altijd goede ervaringen met haar, en mijn dochters idem. Wil luistert met kracht en haalt door haar grote ervaring de essentie boven. Haar homeopatische middelen waren voor mij bij chronische, en ook bij tijdelijke en acute dingen vrijwel altijd raak.
Wil is direct en persoonlijk in het contact, zonder indiscreet te worden. Zij heeft aan mij een dankbare cliënt. Ik ben blij met haar.

Ireen  

Een klassiek homeopaat om aan te raden

Wat een genot om de perikelen van mij en mijn gezin te bespreken bij een kopje thee in alle rust en te ervaren dat diezelfde perikelen met homeopathie begeleid kunnen worden. De bron van alle stress en verdriet kan Wil niet wegnemen, maar ze kan wel helpen om alles beter te verwerken en niet meer zo hard te laten binnenkomen. En we hebben al stappen gemaakt. Ook mijn 16 jarige puberzoon reageert goed op de middelen die Wil heeft voorgeschreven. En dat alles gaat in goed overleg. Ook tussen afspraken door hebben we contact per email. Zo meedenkend, zo geduldig.
Als je een klassiek homeopaat zoekt voor jezelf (vrouw, moeder, 50+) en/of voor je pubers: neem contact op met Wil.

Nienke                   

Wil is een zeer deskundige en warme vrouw. Ik ging naar haar voor ontstoring van mijn vaccinaties. Wil deed een uitgebreide intake en kwam direct tot de conclusie dat ik (daarnaast) een ander middel nodig had dat nog veel belangrijker voor mij was. Zeer goed gezien! Ik ben op de goede plek bij haar en ben heel blij dat ik haar heb gevonden.

Mariëla

 “Wil toe”! Dat zegt mijn zoontje van 2,5 lachend wanneer we naar Wil gaan. Al ruim een half jaar ondersteunt zij hem met homeopathie. Eerlijk is eerlijk, ik was er vooraf enigszins sceptisch over. Maar nu heb ik zelf ervaren hoeveel goeds het kan brengen.  

Wil heeft mijn zoontje behandeld voor de vaccinaties en (te) veel antibioticakuren die hij in zijn eerst twee levensjaren heeft gehad. Ook heeft hij van nature een pittig karakter waarmee hij zichzelf soms enorm in de weg zit. De behandelingen van Wil ondersteunen hem heel goed bij het beter in balans komen. Hij is veel vrolijker en zit echt lekkerder in zijn vel. En wij daardoor ook!

Wil is ook nog eens een heel lief mens. Kan het iedereen aanraden!

Derk

Erg goede ervaringen gehad bij mijn behandeling voor de ziekte van Lyme! Wil heeft veel kennis en heeft altijd wel iets in huis om je te helpen! Een echte aanrader!

Veronica  

Ik ben heel blij met Wil…..! dat zegt genoeg

      

 Ervaringen met Klassiek Homeopaat Wil Meijer-Kal, praktijk Will Take Care te Bennebroek. Regio Noord-, en Zuid-Holland. Praktijk ligt vlakbij Haarlem.

E-mailen
Bellen
Map
Info