Klassiek Homeopaat Wil Meijer-Kal

 

Wil Meijer-Kal, getrouwd, moeder van drie volwassen kinderen en oma van vier prachtige kleinkinderen.


Sinds 1997 werk ik als klassiek homeopaat in mijn eigen praktijk. Geboren en getogen in Haarlem, opgegroeid in een groot gezin, heb ik na het gymnasium de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Amsterdam gedaan. Als docent L.O. stond ik 16 jaar voor de klas.
In 1988 maakte ik van dichtbij mee wat de klassieke homeopathie kan betekenen voor kinderen en volwassenen. Mijn eigen zoon (toen 2 jaar oud) werd behandeld voor driftbuien en steeds terugkerende infecties. Ook mijn dochter werd, na twee niet succesvolle operaties aan de traanbuisjes, geholpen door een middel dat werd voorgeschreven door een klassiek homeopaat. Toen ik ook zelf de kracht van een middel had ervaren wist ik het zeker: ik wilde zelf klassiek homeopaat worden.
In 1997 heb ik mijn zes jarige studie aan de School voor Homeopathie te Amersfoort afgerond en startte ik mijn praktijk. Nu zijn we twee decennia verder en behandel ik nog steeds met veel plezier jong en oud die in mijn spreekkamer zijn of haar klachten bij mij neerlegt.
Vooral vrouwen en kinderen weten de weg naar mijn spreekkamer te vinden. Baby's, peuters, schoolkinderen, pubermeiden, zwangeren, vrouwen met hormonaal gerelateerde klachten.....Ik voel me bevoorrecht met de homeopathie te kunnen helpen. Ook jongens en mannen zijn welkom hoor! Ik ben er voor het hele gezin. 

Een afspraak maken is eenvoudig. Dit kan online via deze site. Vind op je gemak het beste moment om een afspraak te maken in de praktijk.
Je bent van harte welkom in mijn praktijk te Bennebroek! 

Ben je op mijn site terecht gekomen omdat je op zoek bent naar een doula ter ondersteuning van zwangerschap en geboorte? Ga dan naar mijn speciale pagina's die je alles vertellen oven mijn werk ald doula!

Naast dit alles ben ik verbonden aan de Opleiding tot Doula in Utrecht. Nieuwe doula's opleiden op de Doulaopleiding te Utrecht is voor mij een feestje! 

Graag tot ziens in de praktijk!
Wil Meijer-Kal

  
E-mailen
Bellen
Map
Info